--------- PONEDJELJKOM 15 MINUTA IZA PONOĆI NA FEDERALNOM RADIJU ---------

Monday, November 8, 2010

Srednji Prst Rap Show #3 (08.11.2010.)



Druga emisija SP-a je iza nas i slobodno možemo konstatovati da smo jako zadovoljni urađenim. Većina grešaka koje smo uočili u prvoj emisiji se nisu ponovile i u drugoj tako da je nivo kvaliteta evidentno na većem nivou. Sa novim zvučnim efektima , izborom jako kvalitetnog rap-a i ubojitim Treadom za mikrofonom zvučali smo svježije nego ikada pa je čak i samo slušanje snimka emisije izvlačilo osmijeh na lice kao što se nadamo da će i Vama.

U trećem po redu Srednjem Prstu za razliku od prva dva neće imati priliku čuti Ghetto Report iz opravdanih razloga lične prirode. Inspiracije za pisanje ovih kolumna nažalost imamo i previše, ali upravo ta inspiracija nekada spriječava da se pronađe vremena za pisanje. Obećavamo da ćemo to i više nego nadoknaditi u četvrtom izdanju.

Ono što svakako hoćete imati priliku čuti jesu jako vrele domaće i strane rapčuge u jednom mixu najnovijih pjesama i dobro poznatih klasika, a naravno i setove britanskih ubica preko jako brzih grime grooveova što je nadamo se i više nego dovoljan razlog da i ovog ponedjeljka budete sa nama na talasima Federalnog radija.

Slušamo se.

0 comments:

Post a Comment