--------- PONEDJELJKOM 15 MINUTA IZA PONOĆI NA FEDERALNOM RADIJU ---------

Monday, January 31, 2011

Srednji Prst Rap Show #15 (31.01.2011.)



Bring Da Ruckus Special Show

Kao što možete pročitati u samom naslovu najave za Srednji Prst Rap Show ove sedmice će te imati priliku slušati naše specijalno „Bring Da Ruckus“ izdanje u kojem ćemo vrtiti isključivo strani odnosno američki rap. Naime, naš voditelj udarnik Tread nažalost večeras neće moći prisustvovati realizaciji emisije, a s obzirom da je upravo on vodi rubriku balkanskog rapa „Na Balkanski Način“ kao i sedmičnu „Ghetto Report“ kolumnu, odlučili smo da ti segmenti u večerašnjoj emisiji svoje mjesto ustupe jednom velikom „Bring Da Ruckus“ bloku. Naš „second in charge“ voditelj Mega će večeras zauzeti udarničku stolicu i provesti vas kroz jedno jako ugodno putovanje od najnovijih stvari koje skupljamo tokom čitave sedmice pa sve do svima dobro poznatih bangera koji će obradovati sve istinske poklonike kulture. U ovoj najavi nećemo otkrivati imena koja ćemo vrtiti kao što to obično radimo jer planiramo i sami iznenaditi jedni druge sa usbovima krcatim kvalitetnom rapčugom.

Posebno nas raduje što se u emisiju nakon pauze u prošloj sedmici vraća i Kajzer sa rubrikom „Pjesma Sedmice“. Definitivno jedan od najzanimljivih segmenta u našoj emisiji neće vas razočarati ni ove sedmice. Pošto će čitava emisija biti ispunjena MC-ijima preko bare odlučili smo da „Pjesma Sedmice“ za ovaj petnaesti SP bude domaća stvar. Dovoljno je da vam kažemo da za sve nas čitav muzički opus ovog izvođača predstavlja jednu ljubav koja se nikako ne zaboravlja i svako malo pronađe svoje mjesto u našim mp3 playerima. Pametnom dosta.

My Cup Of Tea“ također ide na malu pauzu. U prošle dvije emisije ste mogli slušati P-Moneya i njegov razorni set sa Rinse.fm tako da smo sigurni da vam je potreban mali predah od grimea da sve to dobro svarite. Ova rubrika se kao i „Ghetto Report“ i „Na Balkanski Način“ vraćaju naredne sedmice.

Dakle, od dvanaest i petnaest pa sve do dva sata iza ponoći piči kvalitetna strana rapčuga sa kratkim predahom u tačno jedan sat iza ponoći kada vas vodimo na putovanje u samo srce zlatne ere balkanskog rapa.

Slušamo se.

0 comments:

Post a Comment