--------- PONEDJELJKOM 15 MINUTA IZA PONOĆI NA FEDERALNOM RADIJU ---------

Monday, February 7, 2011

Srednji Prst Rap Show #16 (07.02.2011.)



Na Balkanski Način Special Show

Nakon što ste u prošloj emisiji mogli uživati u našem specijalnom Bring Da Ruckus izdanju kroz koje vas je vodio Mega, ove sedmice smo osjetili potrebu da nadoknadimo svim ljubiteljima domaćeg rapa to što je u zadnja dva izdanja istog bilo jako malo i uradimo još jedan special. Na Balkanski Način Special Show je nešto manje od dva sata odličnog rapa sa brdovitog Balkana. Od novih stvari koje smo se potrudili da prikupimo u zadnjih nekoliko dana pa sve do stvari koje znate napamet od prve do zadnje linije, a vrtiti ćemo i neke od stvari koje smo dobili na e-mail. Od Sarajeva, Mostara, Zenice...pa sve do Zagreba i Beograda, večeras petnaest minuta poslije ponoći na Federalnom radiju trgači mikrofona na jezicima razumljivim svim građanima naše države! U postavu koja će raditi večerašnje izdanje vraća se i naš glavni voditelj Tread koji će vas i voditi kroz ovaj mix domaće rapčuge tako da smo sigurni da će sve biti na zavidnom nivou, kako ste do sada i navikli od Srednjeg Prsta.

Pored ovog Na Balkanski Način Special Show-a večeras ćemo vam upriličiti i drugo izdanje naše povremene rubrike Provjera. Na telefonskoj liniji večeras ćemo imati Skoju, čovjeka odgovornog za jako puno dobrih događaja u posljednje vrijeme. S obzirom da smo sigurni da znate šta je čovjek najavio za treći mjesec sigurni smo da će te željeti saznati što je moguće više informacija o tome. Kao i mi sami. Ova rubrika ide odmah na početku emisije tako da se potrudite da se uključite na vrijeme.

Uz sve već najavljeno vjerujemo da će vas posebno obradovati i šesto izadnje Pjesme Sedmice. Kajzer donosi priču o još jednoj pravoj legendi rap muzike i čovjeku koji nažalost više nije među nama. Njegov muzički opus je neosporne kvalitete, a njegov život je jedna zaista posebna priča. Definitivna preporuka za sve ljubitelje rapa izvan svake kontrole!

Kao i prošle sedmice, Ghetto Report i My Cup Of Tea će izostati i u ovom izdanju, ali svakako da će se vratiti u nekoj od narednih emisija. Jednostavno, imamo jako puno sadržaja i stvari koje vam želimo pustiti tako da nekada ne stane sve u predviđenom vremenskom periodu.

Slušamo se.

0 comments:

Post a Comment