--------- PONEDJELJKOM 15 MINUTA IZA PONOĆI NA FEDERALNOM RADIJU ---------

Monday, March 21, 2011

Srednji Prst Rap Show #22 (21.03.2011.)



Nate Dogg Tribute Show


Nažalost, večeras nijedan od naših voditelja (Tread & Mega) iz poslovnih i privatnih razloga nije u mogućnosti da prisustvuje emisiji tako da će te ostati uskraćeni za najave i taj kompletan segment emisije. S obzirom da nas je u prošloj sedmici (15.03.2011.) napustio najbolji rap vokal svih vremena odlučili smo da ovo izdanje Srednjeg Prsta posvetimo ovoj legendi. Moći će te se podsjetiti koliko je kvalitetne muzike ovaj čovjek napravio u svom životu kroz dva tribute mixa DJ Premiera i DJ Skeea. Iako večeras nismo u mogućnosti prirediti show kakav obično radimo ponedjeljkom, vjerujemo da će mnogi od vas i večeras biti uz SP i zajedno sa nama odati počast Nate Doggu.

My Cup Of Tea: U dvadesetdrugom izdanju se ponovo vraćamo stilu u kojem je ova rubrika i započeta. Tri opaka grime seta koje je Logan Sama u svojoj emisiji na londonskom Kiss.fmu uradio sa Rikom & Killa P-ijem, Kozzie-ijem i Lil Nasty-ijem, Tiny-ijem, Stelf-om i Shrimpoz-om. Definitiva preporuka je set sa Rikom i Killa P-ijem koji ćemo vriti prvi. Killa P je ljubiteljima dubstepa sigurno poznat po suradnji sa The Bugom i ogromnom hitu „Skeng“.

Naredne sedmice možete očekivati posebno dobro izdanje Srednji Prst Rap Showa kao nadoknadnu za večerašnje nedostatke, a u toku ove sedmice svakako provjerite Srednji Prst blog. Spremamo jako puno novih stvari, event report sa Bombs Over Balkan događaja, nove intervjue i još dosta toga.

Slušamo se.

Rest In Peace Nate Dogg!

0 comments:

Post a Comment