--------- PONEDJELJKOM 15 MINUTA IZA PONOĆI NA FEDERALNOM RADIJU ---------

Saturday, May 21, 2011

Srednji Prst Rap Show #31 (23.05.2011.)



Srednji Prst Rap Show predstavlja:

SA PONOS (Snake VS SterMa VS Kontra)


Nakon trideset izdanja Srednji Prst Rap Showa na Federalnom radiju i jako velikog broja pitanja naših slušatelja o tome kada ćemo ponovo spremiti jedno specijalno izdanje sa live MC-ijima, kao što smo to često činili u periodu kada se Srednji Prst emitovao na Radiju 202, napokon smo odlučili da udovoljimo željama i organizujemo kidanje mikrofona u režiji tri trenutno, prema našem mišljenju, najkvalitetnija sarajevska MC-ija.

Posebno zadovoljstvo nam predstavlja činjenica da su i SterMa i Kontra i Snake od svojih ranih početaka bili dio naše ekipe i često učestvovali u mnogim projektima Srednjeg Prsta. Naš rad je u velikoj mjeri uticao na njihov, a i sami će često istaći da su im naši savjeti pomogli da u potpunosti izgrade zvuk za koji se danas slobodno može reći da je ponos sarajevske rap scene. Gledati SterMu i Kontru kako na Edinom koncertu u Sarajevu rokaju (vjerovatno) bolje i od samih Ede i Frenkija je dostignuće kojim se ponosimo kao da je naše vlastito.

Program koji spremamo za ovo 31. izdanje je rap oktagon unutar kojeg će ova tri hrabra borca demonstrirati vještinu silovitih versova i preciznih flowova preko razornih matrica kroz četiri runde. U pauzama rundi Preza će vas držati budnima setom prvoklasnih rap bombi.

Zaboravite posao, školu ili bilo koju drugu obavezu koju imate u utorak ujutro jer će zadava trajati tokom čitave emisije, sat i četrdesetpet minuta sarajevskog rap ludila (00:15 – 02:00). Već sada se možete početi spremati za „SA Ponos“ jer vrlo je moguće da će ovo biti radijski rap događaj godine u Bosni i Hercegovini i ukoliko volite domaći rap to nikako ne smijete propustiti.

Slušamo se 23.05.2011.

0 comments:

Post a Comment