--------- PONEDJELJKOM 15 MINUTA IZA PONOĆI NA FEDERALNOM RADIJU ---------

Thursday, March 29, 2012

Srednji Prst Rap Show #63 (29.03.2012.)



Svakog četvrtka od 00:15h - novi termin emitovanja Srednji Prst Rap Show-a

Novi četvrtak i novo LIVE izdanje Srednjeg Prsta na Federalnom radiju. Kao i prošle sedmice večeras na okupu kompletna ekipa, Tread, Mega & Preza, koja će se probrinuti da vas na najbolji način zabavi u nešto manje od dva sata. Vrtimo mix friških stranih rap singleova i mixtape traka, kao i nekoliko dobro poznatih starijih bengera. Definitivno dovoljan razlog da i večeras budete na našim talasima. http://www.blogger.com/img/blank.gif

U toku naredne sedmice očekujte prve zvanične najave novog SP podcasta koji će se baviti isključivo domaćom (balkanskom) rap scenom. Nekoliko intervjua je već dogovoreno, a trenutno smo u procesu osiguravanja termina u studiju u kojem snimamo. Nadamo se da će se sve razvijati prema planovima tako da podcast na downloadu možete očekivati u narednih 7-10 dana. Moramo spomenuti i to da još uvijek skidate naš prošli podcast i da brojke neprestano rastu. Poštovanje svima koji nas podržavaju!

Obavezno lajkajte našu Facebook stranicu na: http://www.facebook.com/SrednjiPrstRapShow za sve informacije u vezi projekata kojima se ekipa Srednjeg Prsta trenutno bavi. Na istom mjestu možete baciti shoutoute ili postaviti pitanja jer smo online tokom trajanja čitave emisije.

Slušamo se.

0 comments:

Post a Comment