--------- PONEDJELJKOM 15 MINUTA IZA PONOĆI NA FEDERALNOM RADIJU ---------

Thursday, March 15, 2012

Srednji Prst Rap Show #61 (15.03.2012.)



Svakog četvrtka od 00:15h - novi termin emitovanja Srednji Prst Rap Show-a

Nakon duže pauze prošle sedmice smo napokon uradili naše 60. izdanje na Federalnom radiju, a prvo u našem novom terminu četvrtkom. Moram se zahvaliti svim našim slušaocima koji su nam pružili veliku podršku i dodatni motiv da istrajemo u radu na projektu koji je krajem prošle godine doživio svoju petu godišnjicu. Hvala i svima onima koji su u toku prošle sedmice provjerili podcast našeg novogodišnjeg izdanja i podigli broj downloada na skoro 400! Maximum respect!

Ove sedmice radimo još jedno LIVE izdanje jer smo prosto strašno poželjeli raditi ono što znamo najbolje. Kao i u prošlom izdanju, Mega & Preza će vas provesti kroz najnovije bengere američke rap scene začinjene sa nekoliko malo starijih, ali ništa manje strašnih stvari. Wiz Khalifa ima novi tejp, Saigon ima novi tejp, Commonov novi album, Action Bronson novi tejp, a naravno da nećemo zaboraviti ni odati počast legendama, Christopheru Wallaceu i Nathanielu Haleu RIP. Vjerujemo da ćete uživati jednako kao i prošle sedmice.

Svi oni koji žele čuti izdanje SP-a sa domaćim rapom će uskoro doći na svoje jer spremamo novi podcast, isključivo domaće izdanje, o kojima ćemo govoriti više u narednim sedmicama.

Ne zaboravite lajkati našu Facebooku stranicu na http://www.facebook.com/SrednjiPrstRapShow

Online smo tokom čitave emisije tako da slobodno bacite shoutoute, pitanja ili čisto podržite ovo što radimo.

Slušamo se.

0 comments:

Post a Comment