--------- PONEDJELJKOM 15 MINUTA IZA PONOĆI NA FEDERALNOM RADIJU ---------

Monday, November 15, 2010

Srednji Prst Rap Show #4 (15.11.2010.)



Nakon što smo iz birokratskih i djelimično kompleksaških razloga osiguranja zgrade iz koje se emituje Srednji Prst bili gotovo spriječeni da obavimo svoj posao i uradimo prošlosedmičnu emisiju, unutar prostorija samog radija dočekao nas je problem tehničke prirode koji nas je uspješno spriječio da uključimo laptop sa kojeg ide program i na taj način emisiju vratio na onaj nivo na kojem je ona bila za vrijeme 202-ke. Dakle, voditelj i playlista. Nekima od Vas je možda ovaj stari način rada nedostajao tako da smo sigurni da je jedan dio slušaoca došao na svoje, a za one koji su se već navikli da slušaju emisiju u mixu ovosedmično izdanje trebalo je stvari staviti na svoje mjesto.

Međutim, radi praznika koji nam idu u susret i jako kasnog termina emisije odlučili smo da sadržaj iste ove sedmice svedemo na najmanju moguću mjeru što ne znači da najvjernijim slušaocima neće biti ponuđen kvalitetan program. Izbor klasika sa Ghostfaceovog „Supreme Clientele“ i Neredovog i Stokinog „Spremni Za Rat“ plus opaki mix britanskog grimea sigurno će i ove sedmice zadovoljiti ukus većine slušaoca.

Slijedeće sedmice vraćamo se u punom sjaju sa velikim brojem svježih stvari i informacija, a možda i nekim posebnim iznenađenjem.

Slušamo se.

0 comments:

Post a Comment