--------- PONEDJELJKOM 15 MINUTA IZA PONOĆI NA FEDERALNOM RADIJU ---------

Monday, December 27, 2010

Srednji Prst Rap Show #10 (27.12.2010.)




Sretan Božić svim čitateljima katoličke vjeroispovijesti.

Novi Srednji Prst i nova „Ghetto Report“ kolumna u kojoj ovog puta govorimo o posljednjim kriminalnim dešavanjima koja su potresla Sarajevo kao i o novom singleu Lil Waynea „6 Foot 7 Foot“ sa Corey Gunzom. Da li je Marsovac i ovog puta zakuhao stvar koja će potresti čitav rap svijet ili je zatvorska kazna ostavila duboke ožiljke na inspiraciji Cartera? Saznajte večeras u emisiji ili za par dana na blogu.

"Bring Da Ruckus" vam donosi poslasticu za Božić koju nam je spravio gospodin West sa velikim brojem kvalitetnih gostiju. Showbiz i KRS One, dvije legende spremaju zajednički album i prva stvar je vani, a pored toga tu je i novi Saigon, Spice 1, Tech N9ne i Ghostface. Large Professor je remixovao Nasovu "No Ideas Original", a zavrtiti ćemo i Rick Rossovu "Valley Of Death" sa "Deeper Than Rap" albuma.

U rubrici "Na Balkanski Način" predstavljamo Virone "#1" album koji je okupio veliki broj MC-ija srpske scene i slušat ćemo četiri stvari sa ovog izdanja. Vijest koja nas je jako obradovala jeste i izlazak "Pegaz 2" albuma tako da i to večeras sigurno vrtimo. Definitivno jako kvalitetan i sadržajan u rubrici "Na Balkanski Način".

"My Cup Of Tea" kao i prošle sedmice donosi BBK "Microphone Champion Episode 1" mix. Prvi dio ste slušali u prošloj emisiji i vjerujemo da ćete uživati i večeras.

Slušamo se.

0 comments:

Post a Comment