--------- PONEDJELJKOM 15 MINUTA IZA PONOĆI NA FEDERALNOM RADIJU ---------

Monday, January 3, 2011

Srednji Prst Rap Show #11 (03.01.2011.)



SRETNA NOVA GODINA!

Nakon što smo to kratko i jasno riješili prelazimo na ono što je važno, a vjerovatno i razlog vaše posjete našem blogu. Jedanaesto izdanje Srednjeg Prsta.

Nova godina je pred nama i jedino logično bilo bi da se u prvom izdanju u istoj osvrnemo na najvažnije događaje koji su se odigrali u prethodnoj. Večeras će te moći uživati u pjesmama sa 25 najboljih rap albuma iz 2010. godine koje će vaš čovjek Mega popratiti sa mnoštvom informacija i zanimljivosti. Rubrike „Na Balkanski Način“ i „My Cup Of Tea“ u ovom izdanju neće biti realizovane jer će čitava emisija biti jedan veliki „Bring Da Ruckus“ specijal. Pored informacija vezanih za 25 najboljih albuma, u ovom bloku ćemo vam predstaviti i nagrade HipHopDX stranice u nekoliko kategorija.

„Ghetto Report“ će sumirati stanje u našoj državi, kao i u svijetu rap muzike u protekloj godini, a govoriti će se i o pjesmi „Syllables“ koja je nedavno procurila i navodno bi se mogla naći na Dr. Dreovom „Detoxu“.

Naša nova rubrika, „Pjesma Sedmice“, večeras će doživiti svoje drugo izdanje i jedino što vam možemo otkriti je da će stvar za večeras biti u novogodišnjem duhu i da je riječ o jednom domaćem klasiku.

S obzirom na trud uložen u pripremu ove emisije slobodno možemo reći da očekujemo da će biti jedna od najboljih do sada i da će zadovoljiti ukuse i onih najzahtjevnijih.

Slušamo se.

0 comments:

Post a Comment