--------- PONEDJELJKOM 15 MINUTA IZA PONOĆI NA FEDERALNOM RADIJU ---------

Sunday, March 13, 2011

Srednji Prst Predstavlja: B.O.B. - Bombs Over Balkan


BOMBS OVER BALKAN
Preza i Leshy (Srednji Prst Soundsystem)
18.03.2011. @ Balkan Cafe
Start: 22h; Ulaz besplatan

Nakon pet godina postojanja kao elektronski medij i četiri godine radijskog emitovanja na 202-ci, a zatim i na Federalnom radiju, Srednji Prst Vam napokon donosi svoj prvi klubski projekat. Hip Hop klubske noći pod nazivom „B.O.B. – Bombs Over Balkan“ u sarajevskom „Balkan Caffeu“ ponuditi će Vam najbolje iz svijeta plesne, clubbing friendly rap muzike.

Dugo vremena je trebalo da se odlučimo za jedan ovakav projekat, ali sa određenom sigurnošću možemo tvrditi da se čekanje isplatilo. U periodu kada u našem gradu gotovo i da ne postoji klub u koji možete izaći da plešete i zadajete uz rap muziku i kada samo rijetki prave događaje ovog tipa, shvatili smo da je svima nama, zaljubljenicima u taj zvuk, nužno potrebno mjesto gdje ćemo se okupiti, zabaviti i isplesati uz rap BOMBE!

Srednji Prst Soundsystem (Preza i Leshy) zadavati će stvari koje će membrane na zvučnicima dovesti do granice pucanja, a Vas natjerati da shvatite da je rap itekako muzika stvorena za ples i noćni provod. Posebnu novinu predstavljati će činjenica da će Leshy biti Vaš host kroz čitav set, da će hajpati, ložiti i furati raju da poludi na ogromne količine hitova i bangera koje smo za Vas pripremili. Jednostavno rečeno, prava rap žurka!

Ukoliko volite rap, ukoliko volite osjetite bassove kako nemilosrdno melju klub i ukoliko mislite da rap u Sarajevu napokon treba da zaživi i u klubovima, a ne samo na Facebooku i internet forumima onda je Balkan Caffe 18.03.2011. godine pravo mjesto za vas. Vidimo se na danceflooru...i da, obavezno ponesite svoje najbolje b-boy i b-girl izdanje!


http://srednjiprst.blogspot.com/
http://facebook.com/srednjiprstrapshow
http://twitter.com/srednjiprst
http://www.youtube.com/srednjiprsttv

0 comments:

Post a Comment