--------- PONEDJELJKOM 15 MINUTA IZA PONOĆI NA FEDERALNOM RADIJU ---------

Monday, April 18, 2011

Srednji Prst Rap Show #26 (18.04.2011.)



Ekipa za večeras spremila zaista posebno dobro izdanje! U nastavku pročitajte šta možete očekivati u dvadesetšestom izdanju Srednjeg Prsta na Federalnom radiju.

Provjera Timbe: Nakon što već jako dugo nismo uradili nijedan intervju u emisiji i prilično zapustili rubriku Provjera, večeras na telefonskoj liniji direktno iz Beograda za vas će se javiti Timbe! Povod za ovaj razgovor je, naravno, koncert sa Ajs Nigrutinom koji će se održati u Balkan Caffeu 22.04.2011. Šta Timbe očekuje od ovog nastupa i kako su do sada prolazili u Sarajevu, saznajte večeras u Srednjem Prstu.

Za ovaj koncert ćemo podijeliti i dvije karte prvim ljudima koji se jave na broj telefona koji će te saznati tokom emisije. Još jedan dobar razlog da budete sa nama večeras jer pored toga što će te moći uživati u odličnom rapu i dobro se zabaviti, možete osvojiti i besplatan ulaz za Ajsa i Timbeta.

Bring Da Ruckus: Bootsy Collins feat. Ice Cube, Snoop Dogg & Chuck D, DJ Kayslay feat. Fred The Godson, Hell Rell & Mysonne, Camron & Vado, Vado feat. Jadakiss & Ludacris, Proof, MED feat. Blu, Currensy feat. Freddie Gibbs, Kendrick Lamar.

Pjesma Sedmice #12: Večerašnju pjesmu sedmice posvećujemo jednoj od najvećih legendi Hip Hopa koja je 19.04.2010. godine preminula. S obzirom da se ova godišnjica poklopila sa datumom emisije, a da ranije u pjesmi sedmice nismo obrađivali rad ovog čovjeka, bolji povod za ovu posvetu nismo mogli pronaći. RIP, real legends never die!

Na Balkanski Način: SterMa feat. Shtela, Kontra, Mayer & Dark, Biro feat. Bad B & Mikri Maus, BluntBylon feat. Shtela, Maharađa, De Facat.

G-Funk Specijal: Umjesto My Cup Of Tea rubrike, večeras ćemo vam za kraj pružiti mali preview seta koji će te moći čuti ako dođete na warm up za koncert Ajsa i Timbeta. Preza & Leshy će rolati neke klasike zapadne obale u kombinaciji sa klubskim bengalicam koje smo vrtili i na Bombs Over Balkan događajima. Ako je suditi po ta dva događaja onda će i na ovom zagrijavanju pred koncert biti opšta ludnica.

Slušamo se večeras i vidimo se 22.04.2011. na Ajsu i Timbetu.

0 comments:

Post a Comment