--------- PONEDJELJKOM 15 MINUTA IZA PONOĆI NA FEDERALNOM RADIJU ---------

Monday, July 4, 2011

Srednji Prst Rap Show #37 (04.07.2011.)



Prije svega, hvala svima za fantastične komentare i rekacije na 36. izdanje emisije koje je na Federalnom radiju objavljeno prošlog ponedjeljka, a dan nakon toga postavljeno i na našu soundcloud stranicu na kojoj će to od sada redovno moći slušati i skidati Srednji Prst Rap Show. Broj slušanja ovog prvog snimljenog izdanja nas je zaista obradovao i pokazao da se kvalitetan rad itekako prepoznaje. Naši vlastiti utisci nakon detaljnog preslušavanja (nekoliko desetina puta) su možda i pozitivniji nego što su bili nakon prvog slušanja. Bez ikakve sumnje najbolji SP koji smo ikada uradili.

Večeras se vraćamo sa dva jako kvalitetna mixa za koja su zaslužni DJ Raister i DJ Marc Hype. Oba ostvarenja su utopljena u funky zvuk i savršen su soundtrack za ove ljetne noći. Kao što smo prošle sedmice objavili, Srednji Prst se od 36. izdanja emituje u punom sadržaju svake druge sedmice, a u izdanjima između emitovanja tih eksluzivnih podcasta vrtimo vam mixeve i albume koji u tom periodu okupiraju naše zvučnike. Ove sedmice, dakle, jedna od tih emisija.

Naredne sedmice, nakon što se ekipa vrati sa ljetovanja, spremamo P-A-K-L-E-N-O izdanje! Vjerujete nam na riječ, ukoliko vam je 36. izdanje bilo odlično onda će te totalno otkinuti na Srednji Prst 38. Nešto manje od pola podcasta je već urađeno i kada bi odlučili da samo to emitujemo emisija bi bila odlična. Kako će to sve zvučati kada podcast bude kompletiran? Srednji Prst kao RBX, we drop bombs like Hiroshima!


Srednji Prst #36 još uvijek dostupan za stream i download na: http://soundcloud.com/srednji-prst-rap-show

Slušamo se!

0 comments:

Post a Comment