--------- PONEDJELJKOM 15 MINUTA IZA PONOĆI NA FEDERALNOM RADIJU ---------

Monday, September 12, 2011

Srednji Prst Rap Show #46 (12.09.2011.)



SPECIJALNO LIVE IZDANJE
00:15h @ Federalni radio


Iako smo prošle sedmice najavili da ovog ponedjeljka možete očekivati novi Srednji Prst podcast sa nekoliko friških intervjua, javljanja i rokanja domaćih MC-ija preko telefona, u ranim jutarnjim satima danas se sve to promijenilo. Šta se desilo? Vrlo jednostavno, ukazala nam se jedinstvena prilika da ponovo uradimo jednu emisiju live kao što je to ranije bio običaj. Par telefonskih poziva između članova ekipe i svi smo se jednoglasno složili da takvu priliku definitivno treba iskoristiti. Raditi podcaste je zaista veliko zadovoljstvo i uživanje kada možete kontrolisati svaki detalj onoga što će te ponuditi ljudima na slušanje, ali raditi živi program itekako ima svojih čari. Večeras će se ekipa ponovo skupiti u gluho doba noći, okupirati prostorije Sivog doma i zarolati Srednji Prst kao što smo to radili svih ovih godina na kultnoj 202-ci, a potom i na Federalnom radiju.

Možete očekivati masu nove domaće i strane repčuge, možda i par klasika, jako puno Raštimanog Rastamana, vrlo moguće i neka iznenadna javljanja u program uživo i nekoliko rokanja iz ranijih emisija.

Naredne sedmice sigurno donosimo novi podcast i s obzirom da smo od prošlog napravili prilično veliku pauzu možete očekivati da će novi biti bukvalno krcat novim sadržajem. Ova live emisija večeras i novi podcast odmah naredne sedmice će sigurno biti dovoljni da nam oprostite što smo vas par sedmica ostavili bez vašeg omiljenog radijskog rap showa.

Slušamo se.

1 comments:

Splinter said...

Uploaduj emisiju živ bio!

Post a Comment