--------- PONEDJELJKOM 15 MINUTA IZA PONOĆI NA FEDERALNOM RADIJU ---------

Tuesday, September 20, 2011

Srednji Prst Rap Show #47 (19.09.2011.)



SREDNJI PRST #47 PART I STREAM + DOWNLOAD

SREDNJI PRST #47 PART II STREAM + DOWNLOAD

Nakon što smo od prošlog Srednji Prst podcasta napravili malo dužu pauzu nego inače (tri sedmice) obećali smo našim slušateljima da će peti po redu podcast u ovoj trećoj sezoni Srednjeg Prsta biti dovoljno dobar da zaborave da smo ih tako dugo ostavili bez omiljenog radijskog rap showa. Prošle sedmice smo nakon prilično dugo uradili i jednu live emisiju, da malo ublažimo čekanje, a kišni i tmurni ponedjeljak je za sve ljubitelje kulture u kasnim noćnim satima ispunio obećanje. Srednji Prst #47 @ Federalni radio ili Srednji Prst S03 E05! O da....

Iskreno, spremajući ovaj podcast smo bukvalno izginuli radeći i trenutno nismo u stanju puno pisati o istom. Na kraju krajeva, bilo šta reći o novom izdanju SP-a bi bilo suvišno. Najduži podcast do sada, trajanje nešto manje od dva sata. Da, dobro ste pročitali, 2 sata! Tri Provjere, dvije 16ke, Dirty Grooves u kojem smo predstavili Kontrin beatmaking, Na Balkanski Način i Bring Da Ruckus! Kandžija, Dirty Hairy i Owen Kohl su ispričali neke zaista interesantne priče, a Sedmica i Fedjah su pokazali da sarajevska scena itekako ima čemu da se nada u narednim godinama. Kontrin instrumentalni arsenal je dao poseban šmek čitavoj emisiji, a Tread i Mega su svoje rubrike rolali jednako dobro kao i uvijek. Prezadovoljni...svaki drugi komentar bi bio lažna skromnost.

Uskoro nam stiže i Red Bull Battle tako da se spremite da u Srednjem Prstu saznate šta se sve dešavalo u ringu, ali i iza njega. Možda spremimo i neka posebne momente u emisiji. Zar mislite da bi mi to ikako mogli propustiti?

Slušamo se.

0 comments:

Post a Comment